27 Φεβ 2012

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου




Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ καταδικάζει και καταγγέλλει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο “ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ” μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της Νίκης με την ΑΕΠ Ηρακλής.
Δυστυχώς για άλλη μία φορά η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας προκάλεσε και άσκησε ωμή και απροκάλυπτη βία προς τη Νίκη Βόλου και τον κόσμο της!
Η Νέα Ιωνία έμοιαζε με “πεδίο μάχης”, τα δακρυγόνα και τα χημικά των αστυνομικών δημιούργησαν μία αποπνικτική ατμόσφαιρα, που όμοιά της δεν έχει ζήσει ξανά η πόλη...
Παιδιά τεσσάρων κι έξι (!!!) ετών κινδύνευσαν από την χρήση αυτών των χημικών και όλα αυτά για ένα ποδοσφαιρικό ματς, κατά την διάρκεια του οποίου δεν άνοιξε ούτε... μύτη ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων που βρέθηκαν στις εξέδρες του ιστορικού γηπέδου της ΝΊΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.
Πλέον το μένος της ΑΔ Μαγνησίας κατά της οικογένειας της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ είναι απαράμιλλο.
Μετά την ωμή βία της Αστυνομίας κατά των οπαδών μας, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των καρτών διαρκείας, το ατέλειωτο ξύλο πάλι εναντίων των οπαδών μας, κατά την παρουσίαση του νέου μας τεχνικού, τις βόμβες και το “λουκέτο” κατά της “Θύρα 3” , την βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Γεωργίου Δαλούκα, τι άλλο μας περιμένει;;;
Αλήθεια, μήπως οι εννέα συλληφθέντες ήταν αυτοί που έβαλαν όλες αυτές τις βόμβες σε “Θύρα 3” και στον κ. Γ. Δαλούκα;;; Γιατί η Αστυνομία της πόλης μας, ακόμα δεν μας ενημέρωσε για το ποιοι ήταν αυτοί που τις τοποθέτησαν...
Ή μήπως αυτοί οι “εννέα” μπαίνουν σε καταστήματα Νικιωτών και απειλούν με βία και τραμπουκισμό;;;

ΥΓ1: Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ θέλει να γνωστοποιήσει στον υπέροχο κόσμο της, ότι ο αγώνας για την αγωνιστική καταξίωση της ομάδας μας, θα συνεχιστεί και ότι το άτυχο αποτέλεσμα με την ΑΕΠ Ηρακλής, πείσμωσε ακόμα περισσότερο παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση.
Επίσης ο αγώνας όλων μας για νίκη την Κυριακή στον Μέγα Αλέξανδρο της Ηράκλειας, είναι αφιερωμένος στα παιδιά της Νίκης που έκαναν Απόκριες στα κρατητήρια και Καθαρά Δευτέρα στο Δικαστικό Μέγαρο Μαγνησίας...

ΥΓ2: Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ θέλει να ευχαριστείσει από καρδιάς τους Δικηγόρους Ερασμία Καλαφάτη και Φάνη Λοχαΐτη, για την προσφορά τους στα παιδιά αυτά που δοκιμάζονται αυτές τις ώρες και δεν είναι τίποτε άλλο από την καρδιά της Νίκης Βόλου που ήταν, είναι και θα είναι ο κόσμος της.
ΥΓ3: Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ σας γνωστοποιεί ότι οτιδήποτε έχει να κάνει πλέον στο μέλλον με υπόθεση που αφορά τις Αστυνομικές Αρχές, θα απευθύνεται στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΙΣΩΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ.
Κοινοποίηση Προς: Υπουργείο Δημοσίας Τάξης
                                 ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
                                 Δήμο Βόλου

LIVE