27 Φεβ 2012

Επεισόδια στην Μαγνησία

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:00




  Σοβαρά επεισόδια έγιναν στον Βόλο έξω από το "Παντελής Μαγουλάς "μετά την λήξη του αγώνα της τοπικής Νίκης με τον Ηρακλή για την Football League 2

Σοβαρά επεισόδια ακολούθησαν μετά την λήξη του αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Ηρακλή για την 10η αγωνιστική της Football League 2 που έγινε στο "Παντελής Μαγουλάς" και έληξε ισόπαλο με 1-1.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ξεκίνησαν τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό, επεισόδια των οπαδών των δύο ομάδων και πετροπόλεμος.

Η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα εκτός από τον πετροπόλεμο να μπουν φωτιές στους κάδους απορριμάτων,με την Αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει τους οπαδούς.

Η κυκλοφορία στην Μαιάνδρου που βρίσκεται το γήπεδο της Νίκης διακόπηκε με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική, ενώ βρίσκονται δύο κλούβες της Αστυνομίας για την ασφαλή η επιβίβαση των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή στο πούλμαν για την επιστροφή τους στην Θεσσαλονίκη.
Κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο για εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων από τους άντρες των ΜΑΤ, πριν ακόμη εξέλθουν όλοι οι φίλαθλοι απο το γήπεδο, με αποτέλεσμά  ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα..

Πηγή:supercomments.

LIVE